WISHLIST: New snow gear

Schermafbeelding 2013-01-13 om 10.05.37Nu ik weer op wintersport ga kan ik het niet laten om alle websites af te gaan, op zoek naar nieuwe spullen voor een weekje in de sneeuw. Niet dat ik iets nodig heb, maar iedereen heeft wel een wishlist voor spullen die ze eigenlijk niet nodig heeft. Vandaag dus een lijstje met items die ik echt tof vind maar eigen niet nodig heb :)

– Handschoenen van Volcom
– Partysocks van Burton
– Sweater van Burton
– Shawl van Bench
– Thermisch ondergoed van Burton
– Helm van Red

Dan nog een vraag, ik twijfel dit jaar om een helm aan te schaffen. Zelf doe ik geen gevaarlijke dingen op de piste maar andere misschien wel. Een ongeluk zit in een klein hoekje, vandaar de twijfel in de helm-kwestie. Dragen jullie een helm op wintersport en wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Liefs, 
Nuria

 

Advertenties

7 Responses to “WISHLIST: New snow gear”

 1. Bianca

  Wanneer ga je op wintersport? En waar?
  Ik ga binnenkort naar oostenrijk!
  Heerlijk ommwintersportspullen te bekijken!
  Ik draag geen helm, waarom niet weet ik niet. Ik zie nog weinig mensen en dragen denk ik…

  Beantwoorden
 2. Irene

  Toffe spullen!Ik draag eigenlijk altijd een helm. Ik ben er eigenlijk zo aan gewend dat ik er eigenlijk geen erg in heb dat ik hem op heb. Ik voel me ook veiliger en zekerder als ik dat ding op heb. Ik zie juist heel veel mensen met een helm

  Beantwoorden
 3. Evey

  Vette items chica! Vind de helm, sokken en handschoenen megavet, you got style! :D Misschien moet je ook maar Board chick of the week worden (a)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: