SERIES: Dexter

dexter_wallpaper_1280x800_by_guardofazkabanDe series Dexter heb ik lang genegeerd, mijn vriend is er al zo lang een grote fan van maar ik wilde er niet aan geloven! Maar ik moet toegeven dat ik nu ook ben verkocht! Deze serie is zo ontzettend goed gemaakt en zo verslavend! Dexter is een bloedanalist bij de politie van Miami en daarnaast een gevreesde seriemoordenaar. Zoals ik het nu schrijf zal het voor de meeste lezers niet heel interessant zijn maar geloof me! Als je toe bent aan een nieuwe serie waar je echt naar meer blijft smachten, begin met Dexter.

Ik heb vorig weekend seizoen 2 afgekeken en ik kan niet wachten met het kijken van het derde seizoen. Er zijn 8 seizoenen, waarvan er 7 te zien zijn in Nederland. Seizoen 8 komt volgend jaar hier op de buis en ze zijn ook alweer bezig met het maken van seizoen 9. Genoeg bloederige afleveren die nog gaan komen dus!

Zijn er al Dexter fans onder mijn lezers?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

5 Responses to “SERIES: Dexter”

  1. Evey

    Yes mememe! Haha ik ken het gevoel trouwens dat je vriend iets doet of kijkt en je niet wil en dan ben je ook verkocht ^^

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: