LIKE: Life is but a dream – Beyoncé in her own words

528988_10152470026690601_354693979_n

Er zijn weinig series, interviews of documentaires waar je mij voor wakker zou kunnen maken. Maar hier maak ik waarschijnlijk wel een uitzondering voor! De documentaire over Beyoncé is er één die ik echt heel erg graag wil zien. Ik heb alle dvd’s van haar concerten en de extra’s over hoe het er backstage aan toe gaat vind ik super gaaf om te kijken.

Deze documentaire is speciaal in samenwerking met HBO gemaakt. het gaat over de superster, hoe zij haar leven ervaart, wat ze mee maakt en dat ze eigenlijk ook maar gewoon een mens is en normale emoties heeft. Deze vrouw is echt een inspiratiebron voor mij en ik kan niet wachten tot ik deze docu heb gezien!

Zijn jullie ook benieuwd naar haar verhaal?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “LIKE: Life is but a dream – Beyoncé in her own words”

  1. Anne

    Wat leuk, die docu lijkt me ook interessant om te kijken. Normaal heb ik niet zo heel veel met ‘bekende’ mensen, maar bij Beyonce is dat anders. Op 1 of andere manier komt zij echt heel sterk en inspirerend over. Ben benieuwd!

    Beantwoorden
  2. Evey

    Gaaf! Ik zou t wel leuk vinden al ze een realityshow doet. Sommige sterren zijn fascinerend, helemaal als ze eigenlijk heel normaal blijken te zijn, maar toch zo’n fantastische ster!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: