BEAUTY: Beautylovin’ lashes still going strong

Schermafbeelding 2013-01-19 om 14.30.23

Ik was jullie al een hele tijd foto’s van mijn wimpers verschuldigd. Afgelopen weekend heb ik eindelijk een paar goede foto’s kunnen maken dus bij deze de beloofde foto’s van het resultaat. Ik ben nog steeds onwijs blij met de extentions. Inmiddels zijn ze al twee keer bijgevuld en de laatste keer heb ik gevraagd of ze iets langer konden. Ik zie bijna geen verschil met de vorige set maar ik ben weer helemaal happy!!

Sinds de wimperextentions kan ik ’s ochtends een uur langer blijven liggen (heel fijn!!) en hoef ik bijna niets meer aan mijn make-up te doen. Het klinkt misschien raar  maar ik gebruik ook steeds minder make-up, alleen een beetje foundation een blush en klaar. Af en toe gebruik ik nog kholpotloot maar dat is geen must meer!!

Als jullie overwegen om wimperextentions te nemen, ik raad het van harte aan! En als je in de buurt van Monster woont, ga naar Alexandra van Beautylovin’ want ze doet het echt geweldig!! Voor meer info kan je altijd even kijken op haar site en natuurlijk ook haar facebookpagina liken!!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “BEAUTY: Beautylovin’ lashes still going strong”

  1. Evey

    Ja mooi. Ik heb het ook jaren gehad en ik ben het met je eens, ik hoefde ook geen makeup op te doen. Enige nadeel vond ik het douchen, kreeg op gegeven moment last van mn ogen (lijm ofzo?). In Thailand heb ik het ook laten doen en die waren wel een stuk beter!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: