FLOWER FRIDAY 30

35184440808531553_kgCb5j1Z_c

52565520620206573_oiCawX2D_cMet de sneeuw die al dagen ons landschap bedekt verlang ik stiekem steeds meer naar kleine lichtpuntjes die wijzen op de komst van de lente. Sneeuwklokjes vind ik deze week wel heel erg toepasselijk voor de flower friday! Ik heb ze helaas nog niet gezien, onze tuin is bedekt onder een dikke laag sneeuw en geen bloempje kan daar nu doorheen komen. Daarom vandaag mooie inspiratie via pinterest. Volgende week weer verse bloemen in huis halen en hopen op de lente die maar snel moet komen!

Hebben jullie wel bloemen in huis gehaald?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “FLOWER FRIDAY 30”

  1. Evey | Style Spy (@eveystweetlife)

    ahh die zijn leuk! Zoals je had gezien heb ik ook zo’n soort vaas gekregen. Ik wil er ook zulke leuke bloempies indoen, leuk! Waar haalde jij nou je bloemen? Ik had het eerder gevraagd geloof ik, maar kan de post waarin ik dat vroeg niet meer vinden :P

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: