SPORTS: Working out..

Schermafbeelding 2013-01-26 om 11.20.07Sinds januari dit jaar zijn we met het hockeyteam de sportschool in gegaan. Om aan onze kracht te werken en de conditie op pijl te houden gaan we nu twee keer per week naar de sportschool. Aan de apparaten hangen is echt niets voor mij maar een lesje volgen vind ik wel heel erg leuk. Bodyshake is de les die we volgen en ik moet zeggen dat ik het echt heel erg leuk vind! Binnenkort meer over de les.

Maar omdat ik eigenlijk nooit naar de sportschool ga heb ik ook nog geen echte sportschool outfit. Deze items heb ik bij de h&m gezien en de broek heb ik al in mijn kast liggen! De schoenen zijn van Nike, ik vind de kleurtjes echt zo leuk!! Niet dat ik nu al deze items ga aanschaffen want ik weet niet hoe lang het sportschool avontuur gaat duren. Maar kijken naar leuke outfits kan nooit kwaad, toch?!

Hebben jullie een favoriete outfit voor in de sportschool?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “SPORTS: Working out..”

  1. Jesdiny

    Wat leuk dat jullie met het hele team gaan! Ik hou echt van Nike, maar ben ook wel heel benieuwd naar de kleding van H&M. Ziet er wel altijd vrolijk uit. Ik zag dat ze bij Hunkemoller nu ook sportkleding verkopen ..

    Beantwoorden
  2. Bo

    Ik ga ook nooit naar de sportschool, dus heb ik ook geen speciale sportoutfit. De items van de H&M zien er goed uit!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: