Bye Queen, Hello King!

m1nx89naqbcw_std1024

Schermafbeelding 2013-01-28 om 22.00.59foto’s via 

Gisteren om 19.00h werd bekend gemaakt dat onze Koningin na 33 jaar haar ambt zal gaan overdragen aan Prins Willem Alexander. Best wel een historisch moment toen ik voor de televisie zat en de toespraak te zien was. Ik voelde me na afloop, tijdens het horen van het volkslied best wel trots. Trots op Nederland en trots op de koningin. Ik vind dat ze een haar taak als koningin heel mooi heeft volbracht en we met trots afscheid van haar kunnen nemen.

De verandering van koninginnedag naar koningsdag vind ik wel nog wat vreemd klinken en dat de datum zal veranderen naar 27 april vind ik ook nog niet heel vertrouwd klinken. Maar dat Maxima koningin word vind ik wel heel gaaf! Lang leve de Koning!

Wat vinden jullie er van dat de Koningin zal gaan aftreden?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “Bye Queen, Hello King!”

 1. peggy timmermans visagie

  Ik vind het fantastisch dat jullie koningin gewoon op haar hoogtepunt durft te stoppen, heel wat anders dan onze Albert die eigenlijk allang over het zijne is! Zij geeft haar zoon de kans en bovendien is ze nu nog monter genoeg om hem te steunen en bij te treden waar nodig! SUPER!

  Beantwoorden
 2. anoukliebers

  Ik vind het ontzettend knap dat ze van haar troon afstapt. Ze is nu nog helemaal bij en op een mooie leeftijd dacht ik zo. Ben erg benieuwd naar onze Willen-lex. Maxima wordt een prachtige koningin;)!

  Beantwoorden
 3. Lily

  Ik ben niet zo’n groot fan van het koningshuis, maar ik heb nooit een andere koningin gekend terwijl ik opgroeide. Ze was er toch altijd, als er iets aan de hand was. Vertrouwd. Ik blijf denk ik gewoon koninginnedag vieren op 30 april.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: