MUSIC: Queen B’s Super Bowl performance..

tumblr_mhh707jDOz1rqgjz2o1_500

Dit jaar mocht Beyoncé optreden in de rust van de Super Bowl. Met ruim 110 miljoen kijkers is dit een van de grootste jaarlijkse evenementen die door het Amerikaanse volk wordt bekeken. Een reclamespotje van 30 seconden kost gemiddeld 3 miljoen dollar, niet echt goedkoop dus. Vorig jaar stal Madonna de show en omdat ik een mega fan van Beyoncé heb ik alle voorbereidingen goed in de gaten gehouden de afgelopen weken.

Zondag avond was het eindelijk zo ver en ik vond het echt geweldig. Ik ben er niet voor wakker gebleven want ik moest maandag gewoon weer werken. Maar ik kan het optreden echt eindeloos bekijken en daarom wilde ik jullie het optreden niet onthouden.

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “MUSIC: Queen B’s Super Bowl performance..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: