SNOWFEVER: Let’s goooo

Schermafbeelding 2013-02-10 om 12.29.55

Op dit moment zit ik te wachten op Rotterdam Airport totdat we mogen gaan boarden. Ik kan echt niet omschrijven hoe ontzettend veel zin ik heb in een week wintersport. Mijn macbook is mee, maar ik beloof niet dat ik elke dag een nieuwe blog online heb staan. Vakantie is vakantie, ik heb ook niet ver vooruit geschreven maar wie weet heb ik in één keer mega veel inspiratie. You never know.

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “SNOWFEVER: Let’s goooo”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: