SNOWFEVER: The first impression..

Schermafbeelding 2013-02-11 om 21.02.49Na een prettige reis ben ik samen met m’n moeder zondagavond aangekomen op onze bestemming. Met een vlieg- en busreis achter de rug begon het avontuur om het appartement te vinden. In een dorp waar je nog nooit bent geweest is het best lastig om een appartement te vinden. Toen we al een eind op weg waren belde mijn tante dat ze inmiddels ook was gearriveerd. Toen we compleet waren ging de zoektocht naar ons appartement verder. Met 3 volle koffers, een snowboardtas, skischoenen en nog andere bagage lopen door de sneeuw op zoek naar een appartement is geen pretje.

Eenmaal aangekomen in ons gezellige knusse appartement konden we beginnen met uitpakken en bedden opmaken. Het liefste was ik gelijk in bed geploft en er niet meer uitgekomen tot de volgende ochtend. Maar we gingen nog eten en dat was nodig! We hebben dus eerst nog lekker gegeten in het restaurant onder de appartementen en zijn daarna lekker gaan slapen.

De volgende ochtend werden we al om 7 uur wakker en waren we om half 9 al onderweg naar de supermarkt voor boodschappen en het huren van ski’s. Het had de hele nacht gesneeuwd en toen wij naar buiten gingen sneeuwde het nog steeds…Om 11 uur konden we eindelijk lekker ontbijten en om 12 uur gingen we de piste op. Helaas sneeuwde het nog steeds en was het zicht niet zo goed, eerder heel slecht! Toch wilde we de eerste dag even kijken of we nog levend van een berd af konden komen en dat lukte!! Uiteindelijk hebben we het nog tot laat in de middag volgehouden en hebben we zelfs nog een matig zonnetje gezien.

’s Avonds moesten we nog richting het dorp om de schoenen van mijn moeder om te ruilen want die zaten voor geen meter. Één tip, probeer in Frankrijk niet uit te leggen waarom je schoenen niet goed zitten, zeg gewoon dat je andere wilt. Want begrijpen deden ze niet.. Weer terug in het appartement hebben we lekker gekookt, heb ik deze blog geschreven en hebben we lekker gekletst. Morgen weer een nieuwe dag met hopelijk wat meer zon en wat minder sneeuwstormen.

Liefs vanuit Les Deux Alpes,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “SNOWFEVER: The first impression..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: