LOVE: Happy valentine!

Schermafbeelding 2013-02-14 om 08.30.49Vanuit een zonnig Frankrijk wens ik jullie allemaal een fijne valentijn! Hebben jullie nog plannen met de lover of met een geheime aanbidder? Ik geniet nog een paar dagen van de zon en de sneeuw voordat ik mijn lief weer zie… Maar ondanks dat zal ik vast een mooie dag hebben!

Liefs vanuit Les Deux Alpes,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “LOVE: Happy valentine!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: