SNOWFEVER: Les Deux Alpes – looking back

IMG_2051

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

IMG_2005

IMG_2019

P1130715

SONY DSC

P1130816

P1130786Jeetje wat gaat de tijd snel voorbij als je het naar je zin hebt!! Vorige week zondag vertrok ik richting Frankrijk met mijn moeder, daar zagen we mijn tante, die vanuit Duitsland naar de bestemming is gekomen. Inmiddels is mijn tas alweer helemaal uitgepakt en het grootste deel van de was zit al in de machine! Gelukkig heb ik vandaag nog even een dag vrij voordat ik morgen weer naar mijn werk ga.

Wintersporten is een actieve vakantie dus ik heb niet echt geluierd. Ik ben echt actief geweest en heb lekker veel foto’s en filmpjes gemaakt! De eerste twee dagen waren erg bewolkt en heeft het heel erg gesneeuwd! Toch zijn we de berg op geweest en hebben we het rustig aan gedaan! De derde dag was compleet tegenovergesteld van de eerste twee dagen, de lucht was strak blauw en de zon scheen er lustig op los! Genoten hebben we! De dagen daarna waren deels bewolkt en deels zonnig! We hebben echt perfecte sneeuw gehad (door die eerste twee dagen) en de laatste dag was  de kroon op de week met weer een strak blauwe lucht met veel zon!

Deze foto’s geven een kort overzicht van de week, in totaal heb ik meer dan 300 (!!!) foto’s en filmpjes gemaakt en die kan ik jullie echt niet allemaal laten zien! Niet alleen omdat het er zo veel zijn maar ook omdat wij een redelijk gestoorde familie zijn en er dus ook wat gestoorde foto’s tussen zitten :)

Voor nu deze update en wie weet later nog een filmpje.

Liefs, 
Nuria

 

Advertenties

5 Responses to “SNOWFEVER: Les Deux Alpes – looking back”

  1. Simone

    Mooie foto’s! Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest, maar als ik deze foto’s zo zie denk ik dat het zeker een geweldige ervaring moet zijn!

    Beantwoorden
  2. Marlyssa

    Wat een mooie foto’s! Als ik zulke foto’s zie krijg ik toch zin om ook eens een keer te gaan skien. En een fotoalbum kan je vol krijgen met zo veel foto’s haha

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: