FOR SALE: My Atomic Snowboard

Schermafbeelding 2013-02-18 om 19.00.52

Ja jullie lezen het goed, ik verkoop mijn eerste eigen snowboard!! Ik merkte vorige week dat ik mijn snowboard een beetje ben ontgroeid en heb daarom gister een nieuwe aangeschaft! Jullie zullen wel denken: die meid is compleet gestoord maar ik wilde gewoon graag weer een mooie nieuwe plank onder m’n voeten die beter bij mij past. Hierover natuurlijk later meer :)

Mijn snowboard van Atomic wil ik graag aan iemand verkopen die er nog een aantal jaren plezier van kan hebben. Dus als je een beginnende boarder bent, een snowboard van 149cm nodig hebt en je graag je eigen board meeneemt in plaats van een board huurt. Dan kan je een bod doen op marktplaats, hier staat mijn snowboard te koop!!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FOR SALE: My Atomic Snowboard”

  1. Evey

    Wat een schattig dinkie! En ik kijk ook uit naar je nieuwe board (en evt boardchick of the week? als je dat nog steeds leuk lijkt natuurlijk!) XX

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: