MUSIC: Life is but a dream..

HBO Documentary Film "Beyonce: Life Is But A Dream" New York Premiere - Red CarpetGister had ik nog heerlijk een dag vrij, wat ik ’s ochtends meteen heb gekeken is de documentaire Life is but a dream. Al eerder had ik hierover geschreven en toen ik op vakantie was kon ik helaas niet kijken. Ik was altijd al zeer onder de indruk van Beyoncé maar nu heb ik echt nog meer bewondering voor haar. Daarnaast vond ik het ook heel erg leuk om meer over haar als persoon te zien en te horen. De backstage beelden en persoonlijke opnames zijn ook heel gaaf om te zien! En natuurlijk is baby Blue ook te zien en ooh wat is ze schattig!

HBO Documentary Film "Beyonce: Life Is But A Dream" New York Premiere - Red CarpetHBO Documentary Film "Beyonce: Life Is But A Dream" New York Premiere - After PartyHierboven een paar foto’s via haar blog, gemaakt tijdens de premiere van haar docu. Dus voor iedereen die fan is van Beyoncé of juist helemaal niet, kijk deze documentaire! Voor mij is zij een grote inspiratiebron! Via deze link kan je de docu terug zien.

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MUSIC: Life is but a dream..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: