NEW: Burton Flying V

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCToen ik terug kwam van vakantie was ik er zeker van dat ik mijn snowboard, dat ik 3 jaar geleden had gekocht ontgroeid was! Ik had in Frankrijk al een paar winkels bezocht om te kijken of ik er een leuk snowboard kon kopen maar toen bedacht ik me dat het misschien beter zou zijn als ik een nieuw board in Nederland zou kopen.

Dus ben ik vorige week maandag eerst naar de skihut in Scheveningen gegaan om te kijken wat ze daar voor mooie spullen hadden. Helaas werd ik daar niet heel goed geholpen en hadden ze geen board dat bij mijn eisen en mijn lengte paste. Samen met mijn moeder ben ik direct door gereden naar duijvestein in Den Haag. Hier werd ik gelijk heel goed geholpen en werd er gevraagd naar wat ik kan en wat ik wil.

Uiteindelijk heb ik besloten een board van Burton te kopen, de feelgood flying V. Maar met alleen een board kom je niet ver dus moest ik ook nog bindingen aanschaffen! Wat een opgave was dat zeg! Ik wist niet dat er zo veel verschillende bindingen zijn, natuurlijk veel verschillende kleuren maar vooral ook veel verschillende soorten en kenmerken! Uiteindelijk moest ik kiezen tussen zwart of wit met blauw. Ik wist echte niet welke binding ik moest kiezen totdat de verkoper mij een speciaal aanbod deed. Hij had één paar escapade bindingen liggen in wit met gele details die super mooi op mijn board passen! Ik was meteen verkocht!!

Zodoende heb ik mijn snowboard samengesteld en gekocht! Ik ben ontzettend goed geholpen en ik heb ook nog eens een mooie korting gekregen! Ik ben er onwijs blij mee en ik kan bijna niet wachten tot dat ik weer naar de sneeuw ga! Misschien toch nog maar kijken of ik een lang weekend ergens kan plannen!

Hebben de boarders onder jullie ook een eigen board of huren jullie er 1 op vakantie?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “NEW: Burton Flying V”

  1. Evey

    Gaaf board en die bindingen passen er zeker heel goed bij. Hoeveel ben je gemiddeld eigs voor een board kwijt? En ik huur omdat ik het nog maar 1 keer heb gedaan, maar ben wel direct verslaafd. Een eigen board lijkt me zo tof! Jouwe is heel heel gaaf zo met die strepen. Vind Burton ook lekker stoer, love it!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: