FOOD: Easy ‘slutty’ brownies

397756090294704408_12704325

Schermafbeelding 2013-02-24 om 19.58.37Deze brownies zag ik voor het eerst op de blog van Lin! Zij vond ze op een andere blog en ik moet zeggen dat ik meteen het water in mijn mond had lopen! Deze brownies zijn zoo duivels lekker en heel makkelijk te maken! Wat heb je nodig?

– koekjesmix
– browniemix
– een bakblik
– bakpapier
– oreokoekjes
– boter

Bedek het bakblik met bakpapier en verwarm de oven op 160graden. Begin met het koekjesdeeg, maak het met een beetje water extra plakkerig om een lekkere sticky bodem te creëren. Als je dat klaar hebt bedek je de bodem van het bakblik met het koekjesdeeg. Niet te dik anders wordt het een beetje droog.

Als je de bodem hebt bedekt leg je de oreo’s op het koekjesdeeg. Dan kan je de browniemix maken en bovenop de oreo’s gieten. Zet het blik dan voor een half uur in de oven. Prik met een sateprikker in de brownie om te zien of hij goed is, er mag wat aan de prikker blijven kleven dan weet je dat het lekker sticky zal zijn :)

Je eet echt je vingers erbij op! Enjoy!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FOOD: Easy ‘slutty’ brownies”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: