THROWBACK THURSDAY: Sister love

Minnie Mouse

Wintersport

Bruiloft Sacha & AndreHet afgelopen weekend was mijn zusje voor een paar dagen in Barcelona. Daarvoor was ik natuurlijk een week op wintersport dus we hebben elkaar niet veel gezien. Mijn zusje en ik hebben een hele goede band. Soms kunnen we elkaars bloed wel drinken maar dat kan binnen enkele seconde weer voorbij zijn! Vandaag een kleine blik terug in de tijd met wat foto’s van vroeger! Ik vind het zo leuk om terug te kijken, hoe schattig we toen waren..

Hebben jullie ook een goede band met broers of zussen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “THROWBACK THURSDAY: Sister love”

 1. Evey

  Ahh zo schattig zeg. Ik heb een goede band met mn zusje, we doen veel samen. Met mn broertje normaal ook, maar sinds hij samenwoont wat minder :)

  Beantwoorden
 2. Eva

  Zo gaaf, foto’s van vroeger waar die liefde ook al van af straalt. Ik heb dat ook heel erg met mijn zusje (en foto’s van ons). Throw back thursday is trouwens wel erg leuk zeg!

  Beantwoorden
 3. Anne

  Hihi wat cuuuute! Zo schattig die kleertjes. Fijn dat jullie zo’n goede band met elkaar hebben. Trouwens, wat zie je goed dat die foto’s al wat ouder zijn he. Vind ik altijd zo vreemd, want op het moment zelf was dat natuurlijk ‘hip’!

  Beantwoorden
 4. Anouk

  Hihi, wat een schattige foto’s! Wat ben je trouwens nog goed herkenbaar op die foto’s! Je kunt precies zien wie jij bent. Ik vind het ook heerlijk om foto’s terug te kijken…

  Beantwoorden
 5. anoukliebers

  Hihi, wat een schattige foto’s! Wat ben je trouwens nog goed herkenbaar op die foto’s! Je kunt precies zien wie jij bent. Ik vind het ook heerlijk om foto’s terug te kijken..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: