FLOWER FRIDAY 35

fotoVandaag is het alweer maart en wat hoop ik toch dat de lente snel komt! Amaryllissen zijn de laatste tijd veel in huis bij mij thuis! We hebben al een paar keer roze bloemen gehad maar dit keer een andere kleur! Mijn moeder kocht ongeveer een week geleden witte knoppen en sinds gister waren deze mooie bloemen zichtbaar. Super gaaf vind ik ze! Een witte bloem met rode accenten, het leukste vind ik eigenlijk dat je niet weet wat er gaat komen als je ze koopt!

Hebben jullie weer bloemen in huis gehaald deze week?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FLOWER FRIDAY 35”

  1. Yolande

    Wauw wat een mooie bloemen, helaas ben ik zelf geen bloemen en plantenmens.. Ik kan er totaal niet mee omgaan, vergeet ze zelfs in water te zetten. Zonde, wat ze kunnen zo mooi zijn!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: