INSPIRATION: Mini donuts

7a6e660a67070d676df451f54c341913

IMG_5538-666x1000Soms heb je een soort drang, diep van binnen een verlangen naar zoet, alleen maar zoetigheid! Dit weekend heb ik lekker op pinterest rond gesnuffeld naar inspiratie voor zoete lekkernijen! Ik kwam al snel uit op mini donuts. Ik houd van donuts, ik zou er zo drie achter elkaar op kunnen eten, natuurlijk doe ik dat niet want dan word ik tonnetje rond. Ik ben benieuwd of er in Nederland ook van die Amerikaanse donut winkels zijn want dat zou echt geweldig zijn!! Ook lijkt het me leuk om een keer zelf donuts te maken!

Hebben jullie daar al ervaring mee?

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “INSPIRATION: Mini donuts”

  1. Evey

    Nee geen ervaring met donuts maken. IK had het er laatst over met mijn zusje dat zij en mijn moeder veel donuts eten. Ik ben er zelf niet zo weg (meer) van. De plaatjes zijn overigens wel cool (ziet er toch best lekker uit)

    Beantwoorden
  2. Jesdiny

    Mmmm heerlijk! Nog nooit zelf gemaakt inderdaad. In Rotterdam zit er wel een soort Dunkin’ Donuts bij metrohalte Beurs. Misschien ook op andere plekken? Zal binnenkort eens opletten hoe die heet dan kunnen we googlen haha

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: