TRAVEL: If only for one night..

006008mariceldesignhotels_0010027mariceldesignhotels_0Hospes Maricel in Mallorca

085dsalila_villas_soor_0106dsalila_villas_soor_0Alila Villas Soori op Bali

035dsmacalister_0036dsmacalister_0Macalister Mansion in Maleisië

Nu de winter bijna voorbij is en de lente aanbreekt krijg ik steeds meer de kriebels om te gaan zoeken naar vakanties. En wat is er leuker dan lonken naar de mooiste hotels op aarde. Design hotels zijn meestal te mooi om waar te zijn en de kans is meestal ook zeer klein dat ik er een keer zal overnachten. Maar zeg nooit nooit!! Deze drie hotels zijn een kleine greep van de hotels die ik heb bekeken! Wat een plaatsjes!!

Op Mallorca ben ik al een keer geweest, een prachtig eiland met veel mooie natuur en een bruisende hoofdstad. Bali in Indonesië waar mijn roots liggen en waar ik zeker een keer een hele mooie reis naar toe ga maken! En Maleisie, een land waar ik niet veel van weet maar waar het zonder twijfel ook prachtig is!!

Ondertussen blijf ik lekker weg dromen bij het zien van deze hotels en zoek ik door naar leuke hotels en vakantiebestemmingen voor komende zomer!

Hebben jullie wel eens in zo’n mooi hotel geslapen?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “TRAVEL: If only for one night..”

 1. Bianca

  In zo’n luxe hotel zou ik ook wel eens willen verblijven.
  Maleisie en Indonesie staat ook hoog op mijn verlanglijst maar nog even sparen daarvoor…

  Beantwoorden
 2. ChellesBlog

  Ik zou echt wel een keer in zo’n luxe hotel willen doorbrengen. Eerst maar rijk worden dan. Ik ben ook een keer naar Mallorca geweest, het is inderdaad een prachtig eiland en ik zou er graag nog een keer naartoe willen. X

  Beantwoorden
 3. Evey

  ugh, wat een mooie hotels. Ik heb denk ik 1x in een mooie bungalow geslapen hehe, oja en het hotel aan scheveningen waarvan ik de naam niet meer weet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: