PERSONAL: The hair..

Schermafbeelding 2013-03-04 om 21.09.19Okee, toen ik klein was had ik niet zo heel veel haar..vooral veel korte krulletjes. Toen ik wat ouder werd kreeg ik langer haar en zakten de krullen er een beetje uit. Ondertussen knipte ik er zelf wat af en groeide het ook weer aan. In groep 8 besloot ik mijn haar af te knippen, de kapper maakte een vlecht en knipte ‘m zonder pardon af. Met de jaren kreeg ik steeds meer krullen. Liet het een beetje groeien en knipte het weer af.

De laatste jaren heb ik geprobeerd om mijn haar weer wat langer te laten groeien, maar het lukte me maar niet. Steeds bij de kapper vroeg ik om alleen de puntjes af te knippen omdat ik hoopte dat het dan telkens wat langer zou worden. Maar het lukte me maar niet en vorige week zaterdag moest ik toch echt een langer stuk af laten knippen.

Ik ben er nu wel blij mee hoor, maar het was toch best een stap! Het haar van een meisje is een delicaat onderwerp. Ik hoop dat mijn haar weer wat meer lengte heeft in de zomer, zodat ik lekker met m’n lange lokken kan zwaaien :) De foto’s van mijn ‘nieuwe’ haar hebben jullie nog van me te goed!! Er is nog niet echt een good hairday geweest sinds de knipbeurt!

Hebben jullie ook wel eens je haar drastisch veranderd?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “PERSONAL: The hair..”

 1. anoukliebers

  Leuk al die foto’s op een rijtje! Mooie meid;)! Jammer dat je nog geen plezier hebt beleefd aan je nieuwe kapsel:(. Dan hoop ik voor je dat het snel weer wat groeit! Ik heb mijn haar een heeeel stuk af laten knippen tot een bob, ik was er blij mee, tot er niks meer mee te doen viel!

  Beantwoorden
 2. Dina

  Je hebt heel mooi haar. Ben benieuwd hoe het nu is. Ik heb mijn haar 6 jaar geleden eens kort geknipt, nog altijd spijt van.

  Beantwoorden
 3. Evey

  Haha dat is zeker delicate. En ik vind je haar mooi. Mijn is pretty stijl. En ja bij mij groeide het ook niet, totdat het over mijn borst kwam ongeveer, toen ineens heel snel, echt gek. Ik heb het ooit elk jaar vet kort laten knippen (moest eigs van mama haha) en nu nooit meer! Gewoon lekker laten bijknippen xx

  Beantwoorden
 4. ninajosephine

  Heel erg leuk om eens wat anders te doen. Veel mensen om mij heen zijn kapster/kapper dus ik doe wel vaker iets geks met mijn haar. Het groeit altijd weer!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: