THROWBACK THURSDAY: Puppy love

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCVorige maand was Takkie al 1,5 jaar, hij is zo snel groot geworden! In oktober 2011 haalden we hem op en dat kan ik me nog zo goed herinneren! Zo klein en onschuldig en ik vond het bijna zielig toen we hem mee namen, weg van zijn moeder en al zijn broertjes en zusjes. Gelukkig was hij al snel gewend en maakte hij de hele boel onveilig. Gelukkig hebben we veel foto’s en filmpjes gemaakt toen hij een puppy was want dat is echt zo leuk om terug te kijken!!

Hebben jullie ook foto’s van je huisdier toen hij of zij nog schattig en klein was?

Liefs,
Nuria

Advertenties

8 Responses to “THROWBACK THURSDAY: Puppy love”

 1. watzijzegtcom

  Cute! Ik heb sinds september twee kittens die inmiddels niet meer zo enorm klein en schattig zijn, maar wel lief ;-) Gelukkig heb ik wel een paar ‘baby foto’s’ <3

  Beantwoorden
 2. Clasien

  Hallo Nuria,

  Weer foto’s zat van het nestje wat we nu hebben. Khan is ook al weer zo groot en een echte lieve macho met zijn blauwe oogje. Zijn volle zus van een jaar eerder heeft een nestje gehad, waar we een teefje uit aanhouden. Ze zijn weer net zo lief als het nestje van 1,5 jaar geleden, weer net zo vertederend. Ik zou jullie nog steeds een keer bezoeken en hoop dat voor de zomer een keer te doen. Leuk te zien dat jullie zo blij met hem zijn. De andere broers en zusjes doen het ook heel goed en ja Takkie is nu dus Oom, klinkt wel leuk, ha,ha,ha.

  Groetjes en een dikke knuffel voor Takkie,
  Clasien

  Beantwoorden
 3. gonnatakemychances

  Ooooh zo lief!! Ik heb ook ngo heel veel foto’s van toen mijn teckels klein waren. Elke keer als ik ze zie smelt ik weer!! Leuke naam Takkie! Bij mij heet mijn cavia Takkie,om toch in de teckel namen door te gaan :-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: