WISHLIST: Spring fashion items

Schermafbeelding 2013-03-11 om 20.14.06De nieuwe collectie van Maison Scotch is weer helemaal geweldig! Omdat ik tegenwoordig goed moet nadenken of ik kleding ook naar mijn werk aan kan of niet vind ik het lastig om heel veel geld uit te geven aan iets wat ik eigenlijk alleen in het weekend aan kan. Deze items kan ik zowel naar mijn werk aan als in mijn vrije tijd. Goede reden om te overwegen om weer een mooi item aan te schaffen toch?

De kleur van de blouse vind ik super cute voor de zomer, op het jasje ben ik verliefd en de iPhone cover is gewoon leuk voor de komende lente/zomer en ik ben weer toe aan een nieuw hoesje. Maar het blauwe jurkje is echt mijn favoriet. Ik zie mezelf al helemaal lopen met een beetje kleur op mijn lijf en mooi hakken aan mijn voeten. Ik ben wel bang dat het lekkere weer nog even op zich laat wachten, maar het is nooit te vroeg om leuke zomer items aan te schaffen!

Hebben jullie al zomer items op het oog?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

7 Responses to “WISHLIST: Spring fashion items”

  1. Evey

    Leuk blauw shirt en op zich als ik langer kijk naar het lichtblauw, dan heeft dat ook wel wat. IK heb wel wat op het oog ja!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: