FOOD: What went wrong with the cake?!

403002655032711463_12704325Het zou zo lekker moeten worden! Vorig weekend wilde ik de chocolade taart van Annemerel maken. Ik had alle ingrediënten gekocht en de nodige apparaten te voorschijn getoverd. En het begon goed, het deeg moest ik kneden en dat lukte me aardig. De bakvorm ingevet, het deeg uitgerold en toen begon het mis te gaan! Het deeg scheurde wanneer ik het in de vorm wilde leggen en dus moet ik een beetje knutselen om het een mooi geheel te maken. Toen het bakpapier en de rijst op de bodem om het te verzwaren en toen de oven in.

Het leek wel prima te gaan totdat ik tussendoor even controleerde of alles goed ging. Het deeg was helemaal in elkaar gezakt en veel te vet! Daarom heb ik de bodem langer in de oven laten staan met de hoop dat het nog goed zou komen. Ondertussen was ik begonnen met het smelten van de chocolade, dat ging prima tot dat ik er achter kwam dat ik te weinig slagroom had gekocht. Hierdoor was het choco mengsel te dus en wanneer ik het in de bakvorm giette kwam de bodem gewoon omhoog!!! Ik kon mezelf wel schieten!! Maar goed, toch in de koelkast gezet en op hoop van zegen dat de smaakt goed zou zijn.

Het frambozenmengsel was wel erg lekker een beetje zurig, daar houd ik wel van! Maar toen dan eenmaal op die taart lag vond ik de combi geen topper! De vulling leek wel gesmolten nutella en de bodem was smakeloos! Een complete mislukking dus! Ach, af en toe moet dat ook gebeuren dat je baksel helemaal mislukt!

Hebben jullie wel eens iets compleet laten mislukken in de keuken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FOOD: What went wrong with the cake?!”

  1. Yolande

    Jammer dat hij mislukt is! Ik heb zelf ook wel een aantal keren fouten gemaakt, gelukkig viel het tijdens het eindresultaat dan wel mee.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: