SERIES: Divorce, waiting for the sequel

image.php

Schermafbeelding 2013-03-13 om 18.46.48Oooh ik vind deze serie helemaal geweldig! Afgelopen zondag heb ik echt met pijn in mijn hart zitten kijken omdat het de laatste aflevering van dit seizoen was. Gelukkig komt er een tweede deel van de serie en ik kan bijna niet wachten! Het einde was ook veel te spannend!

De mannen in de serie vind ik hilarisch, de vrouwen verschrikkelijk (wel heerlijk gespeeld allemaal!) en de verhaallijn vind ik echt tof! Ik vind het echt leuk om een serie te zien waarin de mannen centraal staan, prachtig om te zien hoe ze fouten begaan en dingen verkeerd begrijpen. Wanneer deze serie uitkomt op dvd zal ik hem zeker kopen!

Hebben jullie deze serie ook gevolgd?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “SERIES: Divorce, waiting for the sequel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: