WISHLIST: One of my addictions..

Schermafbeelding 2013-03-18 om 20.00.18Met de lente in zicht vind ik het heerlijk om te kijken naar alle nieuwe tassen en schoenen. Dat zijn namelijk mijn verslavingen! Ik heb zo veel tassen en schoenen dat ik niet eens weet hoeveel het er zijn! Maar een vrouw kan er nooit genoeg van hebben! Deze modellen vond ik op de website van de Bijenkorf. Vrijdag middag liep ik op de vernieuwde afdeling van het warenhuis en ik keek mijn ogen uit! Het is zo mooi geworden dat je bijna denk dat je in een onwijs chic warenhuis was!

Hebben jullie al je oog op een nieuwe lente items laten vallen?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

3 Responses to “WISHLIST: One of my addictions..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: