FLOWER FRIDAY 38

SONY DSC

SONY DSCDeze week was druk, niet eens qua agenda maar ik had gewoon de tijd en de rust niet om blogs te schrijven. Zondag was mijn moeder jarig en mijn vriend kocht deze bos bloemen voor haar. Ik houd van witte bloemen en dit boeket staat nog steeds er goed bij! Het hele huis staat vol met bloemen door mijn jarige mamma en dus ik moest kiezen tussen rozen tulpen en dit boeket en deze waren het mooist!

Hebben jullie deze week nog bloemen gekocht?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

4 Responses to “FLOWER FRIDAY 38”

  1. Evey

    Mooi bosje. Ik heb niks gekocht, maar dat komt straks wel weer! Kan niet wachten tot de tuin ook weer vol staat :-D

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: