PERSONAL: Bloglovin’ Liebster award

Liebster-AwardIk ben nu ruim een jaar aan het bloggen en ik vind het nog steeds erg leuk om te doen! Ik krijg heel veel leuke en lieve reacties en ik vind het leuk om te schrijven. Ondanks dat ik niet veel volgers heb in vergelijking tot andere blogs blijf ik lekker door gaan! Vorige week heeft Natasja van WatZijZegt mij genomineerd voor de Liebster award, de eerste keer dat iemand mij voor zoiets nomineert dus ik voelde me zeer vereerd!

De Liebster award is een ‘award’ om kleine blogs onder de aandacht te brengen. In de blog vertel je 11 random facts over jezelf en beantwoord je 11 vragen. Ik heb nog nooit zo’n soort blog geschreven dus ik vind het een leuke uitdaging! Dus let’s go..

Random facts:
– Ik zet mijn wekker altijd te vroeg omdat ik dan nog lekker lang kan snoozen
– Ik kan makkelijk zonder make-up in m’n joggingbroek even naar de supermarkt gaan, soms ben ik gewoon te lui om een degelijke outfit aan te trekken
– Ik voel me altijd schuldig nadat ik Mac Donalds heb gegeten
– Bikini’s koop ik het liefst online omdat ik dan niet in dat verschrikkelijke pashokje (met dat verschrikkelijke licht) naar mezelf hoef te kijken
– Wanneer ik een tijdschrift koop maak ik eigenlijk nooit tijd om het te lezen
– Ik ben allergisch voor nori, de zwarte bladen waar je sushi in rolt
– Ongeveer 75% van de blogs die ik volg lees ik niet altijd
– Ik heb een iPhone, iPod, Macbook Pro en ik zou eigenlijk ook nog wel een iPad mini willen hebben
– Een groot aantal hoge hakken in mijn kast heb ik nog nooit gedragen
– Mijn zusje is een van mijn beste vriendinnen
– Ik heb een tijd een allergische reactie gehad op alcohol, maar sinds deze zomer niet meer dus kan ik weer met een gerust hart genieten van een wijntje

SONY DSC

De vragen:
– Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het gevoel had dat ik mijn inspiratie en creativiteit ergens in kwijt moest. Ik volgde al een tijd andere blogs en heb toen besloten zelf een blog te beginnen. Ik heb helemaal geen opleiding die aansluit op schrijven of laat staan bloggen maar voor mij is het echt iets wat ik leuk vind om te doen.

– Welk verborgen talent heb je?
Dit vind ik een lastige vraag, ik heb misschien een verborgen talent om mensen op te maken. Wanneer er een gala is maak ik vaak veel mensen op en dit vind ik ook echt heel erg leuk om te doen. Mezelf opmaken vind ik ook leuk, maar ik heb niet veel tijd om te experimenteren met verschillende looks.

– Wat vind je jouw leukste eigenschap?
Je eigen goede eigenschappen benoemen vind ik erg lastig. Wat mijn leukste eigenschap is dat ik af en toe knettergek kan zijn en totaal mezelf ben bij mijn vrienden. Dat vind ik zelf erg belangrijk!

Schermafbeelding 2012-07-09 om 15.02.50

– Wat zou je droombaan zijn?
Pfoee, dat vind ik heel erg moeilijk omdat ik nog maar net fulltime aan het werk ben maar het lijkt me super gaaf om een marketingfunctie te hebben in de fashionbranche. Veel inspiratie op doen in het buitenland en mijn creativiteit te kunnen toepassen in mijn werk.

– Wat is je favoriete tv programma?
Dat hangt heel erg af van wat er op tv is maar mijn all time favorite is waarschijnlijk toch sex and the city!

– Wat is je leukste jeugdherinnering?
Mijn leukste jeugdherinneringen zijn de vakanties naar Spanje. Met het hele gezin in de auto om voor 2 a 3 weken naar de zon en genieten op het strand, geen zorgen hebben en plezier maken met het hele gezin.

Heb je broers en/of zussen?
Ik heb een zusje, wie 3 jaar jonger is dan ik. We gaan heel erg goed met elkaar om, we hebben dezelfde smaak, we spelen in hetzelfde team en we delen bijna alles met elkaar.

P1030337

– Wat is je favoriete drankje?
Mijn favoriete drankje is een amaretto redbull, het smaakt als een mierzoete kauwgombal en ik ben er dol op. Ik drink eigenlijk al bijna 2 jaar geen alcohol meer maar dit drankje zou ik graag weer een keer bestellen!

– Welk boek heeft de grootste impact op je leven gehad?
Ik ben niet echt een boekenwurm maar als ik nu een boek zou moeten opnoemen wat heel veel indruk op mij heeft gemaakt is dat Sonny Boy. Een hartverscheurend verhaal dat zich afspeelt tijdens de tweede wereld oorlog.

– Wat is je favoriete tijdschrift?
Mijn favoriete tijdschrift is de LINDA. Ik vind de schrijfstijl geweldig en de onderwerpen spreken me ook aan. De fotosessies die erin staan zijn ook niet zoals de foto’s in andere tijdschriften die zo veel op elkaar lijken.

– Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?
De mooiste reis die ik ooit gemaakt heb ik is voor nu mijn reizen naar New York. Deze stad leeft 24 uur per dag, het maakt er niet uit hoe je eruit ziet of wie je bent of wat je denkt, je kan er 100% jezelf zijn zonder dat iemand een vooroordeel over je heeft. Ik zou er direct week naar toe gaan als ik de kans had!

Tot zover deze blog, ik hoop dat je het leuk vinden om op deze manier wat meer over mij te weten te komen. Ik zal de award niet doorgeven want het merendeel van de blogs die ik lees hebben deze award al een keer ontvangen.

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “PERSONAL: Bloglovin’ Liebster award”

 1. Natasja

  Woehoe, super leuk om te lezen! :) Mijn wekker staat een kwartier voor in de hoop dat ik ooit eens op tijd kom maar in de praktijk betekent het vooral langer snoozen en eeuwig te laat. En <3 voor New York!

  Beantwoorden
  • watzijzegtcom

   Woops, zie nu dat ik m’n website url heb aangevuld met een -p maar kan het niet weghalen. Foutje…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: