MUSIC: Bow down

Beyonce-Bow-Down-600x597

Laatst plaatste Beyoncé een foto op instagram die ik niet helemaal kon plaatsen. Een paar dagen later kon mijn zusje mij vertellen dat ze een nieuw nummer heeft en dat het bow down heet. Toen viel ook het kwartje van de foto… Het nummer is totaal anders dan we van haar hadden kunnen verwachten, echt hip hop maar I love it! De eerste keer dat ik luisterde moest ik wel even wennen maar nu staat het nummer bijna op repeat!

Hadden jullie haar nieuwe nummer al gehoord?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “MUSIC: Bow down”

  1. Jesdiny

    Hihi ik moest ook wennen hoor. Mijn vriend liet het horen toen ik net wakker was. Ik zei gelijk: wie is dit nou weer? (voordat ik haar hoorde) Maar inmiddels ben ik ook fan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: