FASHION: H&M Conscious collection

Schermafbeelding 2013-03-22 om 19.01.31De H&M conscious collectie, een collectie die meer duurzaam is gemaakt. Ik vind niet alles mooi maar de jurk is echt mijn favoriet! Ook de broek met print vind ik super voor de lente en zomer! Wanneer het lekker weer word hoop ik wat meer zin krijg in zomerse kleren.

Verder is vorige week natuurlijk bekend gemaakt dat Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M is. Na Lana del Rey en een aantal andere bekende sterren siert de Queen in de campagnes van H&M. Ik ben heel erg benieuwd naar de collectie en ik denk dat er vast wat moois tussen zal zitten wat ik graag aan zou doen.

Wat vinden jullie van de nieuwe collecties van H&M?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “FASHION: H&M Conscious collection”

  1. Marlyssa

    Conscious collectie is erg leuk! Volgens mij is het al bijna uitverkocht:( En ik ben ook heel benieuwd naar de samenwerking met Beyonce

    Beantwoorden
  2. Lianne

    Dat jurkje linksonder vind ik leuk! Ben ook benieuwd naar de samenwerking met Beyoncé, hopelijk maken ze er wat moois van!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: