NEW IN: Skinny’s and lace..

SONY DSC

Schermafbeelding 2013-03-25 om 20.23.20Vorige week maandag was ik vrij, een mooi moment dus om even te shoppen. De laatste paar keer dat ik was gaan shoppen ben ik niet goed geslaagd maar dit keer heb ik 2 super items gekocht! Bij Studio Mo in het oude centrum van Rijswijk heb ik een broek van Super Trash gekocht. Ik ben normaal helemaal niet van de skinny broeken maar deze broek zit heerlijk en kon ik echt niet laten liggen!

Ook heb ik een super gaaf neon shirtje gekocht van Maison Scotch. De bovenkant is van kant en met een patroon van palmboompjes, super schattig! Ik ben helemaal verliefd op de kleur, voor de zomer maar ook voor de lente met een leuk colbert erover. Dit is dus mijn eerste Maison Scotch items van dit seizoen, ik ben benieuwd wat er nog zal volgen.

Hebben jullie al geshopt met de zon in je achterhoofd?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “NEW IN: Skinny’s and lace..”

  1. watzijzegtcom

    Nice! Ik heb nog geen zomeritems geshopt… ik wacht denk ik nog twee maandjes tot ik in NYC ben :D

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: