FASHION: Spring inspiration

Schermafbeelding 2013-04-06 om 12.18.57De voorjaarscollectie al lang in de winkels te vinden en het begint steeds meer te kriebelen. Een van mijn favoriete merken is Vanilia. Voor een speciale gelegenheid kan ik altijd wat moois vinden in een van hun winkels. Dit weekend heb ik echt bijna alles bekeken omdat ik de nieuwe collectie echt super vind! De prints, de stoffen en ontwerpen zijn allemaal erg mooi.

Deze outfits zou ik zo één voor één kunnen kopen, als het daadwerkelijk ook leuk staat bij mij. De rok linksboven is mijn favoriet samen met het koraal rode jurkje daarnaast. Vanilia is geen goedkoop merk maar de kwaliteit is erg goed. Ik moet snel maar even naar de winkel gaan om een aantal dingen in het echt te zien en te passen..

Hebben jullie wel eens iets van Vanilia gekocht?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “FASHION: Spring inspiration”

  1. Nina

    Meestal vind ik een beetje tuttig. Maar ik heb er laatst wel leuke laarsjes en een jasje gepast. Dus wie weet komt er toch een dag dat ik er wel iets ga kopen. De items die jij uitzocht zijn wel leuk! :)

    Beantwoorden
  2. Evey

    Er zitten wel wat leuke items tussen, hoewel ik het net iets anders zou dragen. Vanilia heeft zeker items die leuk zijn, ik koop er zo nu en dan ook wel wat. X

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: