THROW BACK THURSDAY: Last time in Brussels

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCOngeveer een half jaar geleden, voordat ik fulltime aan het werk ging. Ben ik mijn mijn vriend nog een weekend naar Brussel geweest. We hebben daar genoten van de stad, het eten en de najaarszon. Ik zou graag de volgende stedentrip plannen maar ik zou niet weten waar naar toe. Berlijn, Praag, Parijs, Madrid staan allemaal op mijn lijstje dus het is moeilijk kiezen.

Hebben jullie nog tips?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “THROW BACK THURSDAY: Last time in Brussels”

 1. Bianca

  Brussel ziet er gezellig uit!
  Ik zou kiezen voor Parijs of Madrid! Gewoon omdat ik daar graag heen wil! Berlijn ben ik een keer geweest en is ook erg leuk!

  Beantwoorden
 2. Anne

  Leuke foto’s! En je zonnebril vind ik trouwens ook tof. Tips wat betreft tripjes, ik zou naar Berlijn gaan. Ontzettend gave stad vind ik zelf ;) Maar Parijs is natuurlijk ook heerlijk. Of Istanbul, dat is een geweldige stad voor een citytrip. Ben benieuwd waar je reis heen gaat.

  Beantwoorden
 3. Evey

  Berlijn en Parijs ben ik zelf helemaal weg van! Ik zeg Berlijn! Top om te shoppen, leuke sfeer en gewoon bruisend!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: