INSPIRATION: For the home

8a6320e391d766ccedc804bd8004998f

3932d60701bd5aefddf994f4a298a03b

49403ca33b4312ae860b497ea4ba637fEen van de dingen die ik graag zou willen is een eigen plekje, een eigen huis. Niet alleen voor mezelf natuurlijk want het liefst ga ik samenwonen met mijn vriend. Maar voor dat zo ver is vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen. Pinterest is zo’n heerlijke site vol met plaatjes waar ik erg blij van wordt.

Ik merk dat ik heel erg wordt aangetrokken door een lichte woonomgeving. Witte meubels zullen in de praktijk bij mij niet echt werken omdat Takkie vast wel een keer met z’n vieze poten op de bank zal springen. Maar het liefste wil ik lekker licht en fris huisje. Hoe meer inspiratie ik opdoe hoe moeilijker het eigenlijk wordt want ik zie steeds meer mooie dingen.. Dat zal lastig worden als ik straks echt het huis uit ga.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “INSPIRATION: For the home”

  1. Kiki

    Ik haal mijn inspiratie ook van pinterest, maar ook wel van tumblr en verschillende blogs! Dit ziet er erg leuk uit :) liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: