MUSIC: Can’t wait to experience Queen B, again!

tumblr_mknaxaLITd1rqgjz2o1_1280
tumblr_mlcuncsDnG1rqgjz2o1_1280
Beyonce
tumblr_mlcuquviYB1rqgjz2o1_1280
Nog een paar dagen en dan is het zo ver, dan ga ik eindelijk samen met mijn zusje naar het concert van Beyoncé. Met haar nieuwe commercial is zij weer volop te zien op het internet en op televisie en daardoor krijg ik ook steeds meer kriebels.. Ik kan echt bijna niet wachten.
Na haar eerste show ben ik gelijk het internet opgegaan om te kijken of er al foto’s en video’s te zien waren. En die zijn er, na een paar kleine stukjes heb ik tegen mezelf gezegd om niet meer te kijken. Ik wil verrast worden aankomende zondag. De komende dagen zal ik haar cd’s vaker dan vaak draaien om alle teksten weer even goed in m’n hoofd te hebben zodat ik zondag alles lekker mee kan zingen!
Liefs,
Nuria
Advertenties

6 Responses to “MUSIC: Can’t wait to experience Queen B, again!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: