DIARY WEEK 17

438875576330329022_12704325

439245791983540597_12704325Deze week was er een van uitersten. Vrijdag zat ik nog bij een crematie en zondag avond stond ik de longen uit mijn lijf te zingen  tijdens het concert van Beyoncé. Zondag reed ik voor heel even in een splinter nieuwe, witte, volkswagen beetle.. Super gaaf!! Nadat we klaar waren met hockeyen zijn mijn zusje en ik snel naar huis gegaan om daarna richting Amsterdam te gaan voor het concert van het jaar! Zoals ik jullie al vertelde, het was geweldig!

439570502072375701_12704325

440336995844332274_12704325Onze plekken bij Beyoncé waren echt verschrikkelijk goed! Ik ben nog steeds verbaasd hoe goed we alles konden zien! Maandag was ik vrij en heb ik lekkere eitjes gebakken voor de lunch. Ik vind het altijd lekker om tussen de middag iets warms te eten!

441063586257935200_12704325

442032813617945300_12704325Dinsdag kreeg ik een verrassing in de bus. Ik heb een super leuk notitieboekje gewonnen van paperblanks via www.watzijzegt.com onwijs bedankt!! Donderdag fietste ik naar huis vanuit mijn werk en het was echt lekker weer, toen ik deze bloesem zag. Die moest ik echt even instagrammen, echte lente!

Hebben jullie een fijne week gehad en een beetje van het weer kunnen genieten?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

12 Responses to “DIARY WEEK 17”

 1. Jana

  Leuke week!
  Ik ben zo jaloers dat je naar Beyoncé geweest bent! Ze komt bijna naar België maar helaas kon ik geen kaartje bemachtigen…

  Beantwoorden
 2. curlycreative

  Heerlijk de dingen waarvan je hebt genoten, naar de dingen waar om je verdrietig was.. Leuk item, maar dat had ik je al eerder verteld… <3 fijn weekend!

  Beantwoorden
 3. Evey

  Leuk boekje heb je gewonnen! En ja wat gek om eerst sad te zijn op vrijdag en de dag erna een concert te hebbe. Guess that’s life , goes on >_< X

  Beantwoorden
 4. Flo

  Aaaah Beyonce wat gaaf! Ik ben super jaloers. Gelukkig iets om naar uit te kijken na een dieptepunt in je week :) xx

  Beantwoorden
 5. Rosie

  OOH wat ontzettend vet dat je naar Beyonce bent geweest, daar had ik ook zó graag heen gewild! Wat een powerwoman :) en wat tof dat je een notitieboekje gewonnen hebt, die dingen blijven heerlijk!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch? Ik zou het gezellig vinden als je mee komt ‘feesten’!

  Liefs van Rosie

  Beantwoorden
 6. Lianne

  Ah, ik vond Beyoncé ook ZO gaaf! Had geen zitplaats maar stond vlak vooraan, kon het ook supergoed zien. Mooi boekje heb je gewonnen!

  Beantwoorden
 7. Anouk

  Ja, lijkt me dan inderdaad een rare week. Zoals ze zeggen; life must go on. En als je, je bedenkt dat je deze dingen in 1 week meemaakt snap je waarschijnlijk precies waarom. Wel heeel tof dat je naar Beyonce bent geweest en ook erggg leuk dat gewonnen notitieboekje!

  Beantwoorden
 8. anoukliebers

  Ja, lijkt me dan inderdaad een rare week. Zoals ze zeggen; life must go on. En als je, je bedenkt dat je deze dingen in 1 week meemaakt snap je waarschijnlijk precies waarom. Wel heeel tof dat je naar Beyonce bent geweest en ook erggg leuk dat gewonnen notitieboekje!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: