PERSONAL: Time for a change!

446302013047937085_12704325Het is alweer mei! Wat vliegt de tijd! Ik ben alweer meer dan een half jaar aan het werk en ik kan me nog zo goed m’n eerste dag herinneren! Ik was zo zenuwachtig en de eerste paar dagen vond ik echt slopend! Sinds ik aan het werk ben, ben ik eigenlijk steeds meer aan het denken hoe het is om een plekje voor mezelf (en voor mijn vriend) te hebben!

Om maar gelijk met het goede nieuws te beginnen, ik ga het huis uit! De afgelopen dagen ben ik hard aan het klussen geweest want het huis ziet er nu echt niet uit. Alles moet er eerst uit voordat we het nieuw kunnen gaan opbouwen! Echt slopen kan ik niet dus mijn klus-uren besteed ik vooral aan behang afsteken! Nou dat is echt niet de leukste klus kan ik je vertellen! Het duurt dus nog wel een paar maanden voordat ik echt het huis uit ga..

Wanneer het een beetje netjes is zal ik natuurlijk foto’s laten zien maar voor nu zijn er nog niet echt mooie plaatjes geschoten!
Ik ben nu natuurlijk ook druk met inspiratie opdoen voor van alles, keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer, eetkamer, you name it!

Hebben jullie nog websites waarvan je denkt dat ik daar echt even moet kijken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “PERSONAL: Time for a change!”

  1. curlycreative

    Oh wat gaaf! super joh kun je je straks helemaal uitleven.. Ik zeg pinterest <3

    Beantwoorden
  2. Nanda

    Op jezelf wonen is echt heerlijk. Ik ben nu zo’n 4 jaar het huis uit en zou niet meer anders willen :)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: