WISHLIST: Vespa Mania

26b3223f48c944a7a98ebe8548977cd8

25767598b98e728ce6300211242ec719

Ik weet nog goed dat toen ik 16 werd ik niet direct een scooter wilde rijden. Mijn ouders zijn nooit een voorstander geweest van scooters en wilden mij daarom ook niet sponsoren om mijn scooterrijbewijs te halen. Nu ben ik toch steeds meer aan het nadenken over een scooter, beter gezegd een vespa!

Het lijkt me heerlijk om snel even op de scooter te stappen naar een vriendin of heerlijk naar het strand te rijden. Niet in een warme auto, geen dure parkeerkosten en minder benzine kosten! Ik kan bijna niet stoppen met zoeken naar mooie vespa’s! Overal op internet ben ik op zoek naar een mooi tweedehands exemplaar, want een gloednieuwe kan ik niet betalen!

Dussss, als jullie nog tips hebben of misschien iemand kennen die zo’n mooie vespa aan mij wilt verkopen! Let me know!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “WISHLIST: Vespa Mania”

  1. Yolande

    Vespa’s zijn echt mooi! Ik heb ooit achterop gezeten en dat vond ik zo leuk! Ik houd mijn ogen in ieder geval open voor je!

    Beantwoorden
  2. Flo

    Ik vind ze ook mooi! En vooral heel erg handig, zeker als je nog niet echt een auto wil maar ook geen zin om overal met de bus of fiets heen te gaan. Er is vast wel iemand in de buurt die iets weet!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: