SHOPPING: NEW STUFF

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCVrijdag was ik vrij, ik had een heerlijk lang weekend dus ik heb lekker kunnen shoppen. Nu ik aan het werk ben besteed ik eigenlijk heel weinig tijd aan shoppen. Ik ging eigenlijk helemaal niet voor nieuwe kleding maar voor een servies, maar wanneer je niet op zoek bent naar leuke kleding vindt je het juist..

Ik ben echt heel erg blij met al mijn nieuwe aankopen. De ketting heb ik bij de H&M gekocht en is mijn eerste eigen statement ketting. De kleurtjes vind ik lekker vrolijk voor de lente en de zomer. Het zandkleurige shirtje heb ik bij Sting gekocht in de aanbieding. De kraaltjes geven het shirtje net iets speciaals. Het roze colbert is van de Mango, het is een wijder model en staat stoer en chic tegelijk, echt super gaaf! De tas is ook van Mango en ook in de aanbieding, lekker basic dus die kon ik niet laten liggen. Als laatste een shirtje van de H&M, een mooie kleur rood met accenten op de schouders. De gouden accenten geven de blouse een soort army look, I like!

Hebben jullie al wat gekocht in de sale?

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “SHOPPING: NEW STUFF”

  1. Nandaa

    Wat een prachtige spullen! Vind de rode blouse erg gaaf. Ik was ook niet zo op de hoogte van de sale, dus ga vanmiddag eens kijken:)

    Beantwoorden
  2. Evey

    Leuke items! Vind ze eigenlijk allemaal heel mooi. Ben erg benieuwd hoe je die laatste rode gaat combineren, die lijkt me best lastig te combineren. XX

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: