FASHION: Looking for the right dress

Schermafbeelding 2013-05-21 om 13.42.24Binnenkort heb ik een bruiloft van een teamgenootje, super leuk! Vooral omdat ik nu een nieuwe jurk nodig heb! Ik heb nog niet heel veel rondgekeken maar toch een aantal leuke exemplaren gezien! De bovenste drie jurkjes zijn van H&M, ik heb nog niet besloten of ik een korte of een lange jurk wil daarom de verschillende modellen. Misschien is de roze iets te veel in de richting van wit. En dat mag natuurlijk niet als je de bruid niet bent!

Schermafbeelding 2013-05-21 om 13.52.29Deze jurkjes zijn van ASOS en de middelste is van Mango. Het rechter jurkje is tot nu toe mijn favoriet, het kant heeft net iets extra’s wat ik heel leuk vind. En de mouwtjes vind ik ook positief, want mouwloze modellen staan niet altijd mooi bij mij..

Wat is jullie favoriet?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “FASHION: Looking for the right dress”

 1. curlycreative

  Wow mooi, en een leuke reden om te shoppen ;)
  De bovenste rij vind ik de blauwe met steentjes het mooist en van de onderste rij degene met kanten mouwtjes(looooove kant <3)

  Beantwoorden
 2. Jana

  Ik vind de middelste van de bovenste rij het mooiste. Eenvoudig maar toch wat specialer door de steentjes.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: