SPORTS: The new FCB shirt

486834_10151757768314305_1635985079_nVorige week had ik al gezien hoe de nieuwe shirts van FC Barcelona het komende seizoen eruit zien. Dit was echter nog niet door de officiele kanalen naar buiten gekomen. Vandaag zag ik op Facebook dat het nu officieel is. Op het eerste gezicht vond ik de shirts niet mooi, maar dat vond ik vorig seizoen ook en dat heb ik nu ook in de kast liggen. Het uit-shirt vind ik nu al gaaf!

Voor de voetbal fans onder mijn lezers, hebben jullie al andere mooie shirts gezien voor het komende seizoen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: