LOVE: SUSHI

21116d3c28246f64295ea45c96df65d7

31a169cdbbdbbad0557a4aa3e985c420

8475b7b0c32b2912889af5e390176411Ken je dat meisje dat in het weekend twee keer sushi eet! Dit weekend was echt een feest, twee avonden achter elkaar sushi is echt een traktatie geweest! Een hele tijd kon ik geen sushi eten omdat ik, elke keer nadat ik sushi had gegeten, de dag erna wakker werd met allemaal uitslag. Een paar weken geleden besloot ik toch maar weer een rolletje te proberen en wat bleek, niet aan de hand!

Ik kan zo genieten van een lekkere california roll of een spicy tuna roll! Maar ook een simpele komkommer roll kan ik niet overslaan! Als ik sushi ga eten is dan is dat voor mij echt een traktatie en heb ik gegarandeerd een super avond!

Houden jullie ook zo van sushi of juist helemaal niet?

Liefs,
Nuria

Advertenties

10 Responses to “LOVE: SUSHI”

 1. Evey

  Jaa, helemaal! Maar ben het nu even zat, eet het altijd zoveel dat ik het een tijdje niet meer hoef haha!

  Beantwoorden
 2. Jana

  Sushi is echt mijn favoriete eten ooit! In mijn omgeving lachen ze zelfs dat ik er ‘verslaafd’ aan ben ;-)
  Aah, nu heb ik er weer helemaal zin in!

  Beantwoorden
 3. Yolande

  Heb het laatst voor het eerst gegeten en was aangenaam verrast, het was echt lekker! Alleen ben ik niet zo’n fan dat ik het twee keer in een weekend zou willen eten haha.

  Beantwoorden
 4. foodandotherfriends

  Ik houd echt van sushi <3. Vind het ook echt leuk om zelf te maken. Sinds dat ik het een keer gegeten heb in een restaurant, maak ik het eigenlijk alleen nog maar zelf. Ben nog nooit in een écht sushi restaurant geweest. Maar ga ik toch binnenkort maar eens naar toe. Dan hoef ik een keer niet zelf heel de middag in de keuken te staan voor sushi ;)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: