GADGETS: Beats Pill

ifwt_nicki-beats-pill_0

beats_pill_family-382x306Ik ben niet zo van de gadgets maar deze draadloze speaker vind ik wel heel erg gaaf! Ik heb zelf een koptelefoon van Beats by Dr. Dre en ik moet zeggen dat het geluid echt vele malen beter is dan van een ‘normale’ koptelefoon. Nu de zomer eraan komt en ik binnenkort op vakantie ga is het natuurlijk wel gaaf om lekker muziek te luisteren op het strand of aan het zwembad.

Deze draadloze speaker, de Beats Pill, is er in super veel verschillende kleuren en heeft een super makkelijk formaat. Er vanuit gaande dat het geluid net zo goed is als bij de koptelefoons moet dit wel echt een super speaker zijn! Ik moet zelf nog wel even bedenken of ik hem ga kopen maar mijn zusje (met wie ik op vakantie ga) wil hem wel graag kopen. Dat wordt dus een muzikale vakantie!!

Hebben jullie ook een draadloze speaker of nog tips voor andere goede speakers?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “GADGETS: Beats Pill”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: