FASHION: SOMETHING BLUE


SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCIn de diary van vorige week gaf ik al een klein voorproefje van mijn nieuwe aankoop van maison scotch. Dit jurkje had ik een paar maanden geleden al op mijn blog gepost in een inspiratie post en uiteindelijk heb ik hem vorige week gekocht. Ik was op zoek naar een jurkje voor de bruiloft, die ik ook nog naar mijn werk kan dragen.

Tadaa, hoe vinden jullie hem? Ik ben er helemaal weg van! De kleur, de kraaltjes en de lengte zijn helemaal leuk! Ik weet niet of ik er nog een statement ketting bij ga dragen, want ik vind de jurk zo eigenlijk ook al mooi!

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “FASHION: SOMETHING BLUE”

  1. Anne

    Wauw, heel mooi! Helemaal verliefd op de kleur ook :-) En hij staat je ook erg goed. Een statementketting is denk ik ook niet nodig bij zo’n jurkje.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: