NEW IN: My minty green airs

SONY DSC

SONY DSCKijk nou, wie had er ooit gedacht dat ik Nike airmax zou kopen en uberhaupt zou dragen?! Ik dacht altijd dat het niets voor mij zou zijn maar het tegendeel is bewezen en ik ben om. Sinds een paar meiden die ik ken hun airmax hebben gekocht vind ik deze schoenen ook helemaal leuk. Helaas moet ik jullie wel bekennen dat ik er geen €140,- aan heb uitgegeven en de echte prijs houd ik liever voor mezelf.

Maaar, ik ben super blij met m’n nieuwe nikies en ze zitten super lekker. De kleur is perfect voor de zomer, mint groen met neon oranje details. Ik kan niet wachten om er met het lekkere weer een leuke outfit mee te combineren!

Hoe vinden jullie Nike Airmax? Groot fan of spuuglelijk?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “NEW IN: My minty green airs”

  1. Anne

    Ik vind ze heel leuk. Stiekem wil ik die zelf ook al jaren. Maar waarom hou je liever voor je hoeveel je hebt betaald? Nu ben ik nieuwsgierig :P

    Beantwoorden
  2. stephaniebex

    Ik heb nike airs en die lopen echt zalig!! Ik vind nike airs wel mooi bij anderen maar denk altijd dat ze bij mij niet passen. Dit paar vind ik wel heel erg mooi, leuke kleurtjes!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: