FASHION: Make a statement

SONY DSCEen paar weken terug heb ik echt een shop aanval gehad, zo’n moment waarop je naar het winkelcentrum gaat en eigenlijk naar niets op zoek bent maar dan toch van alles ziet dat je wilt hebben. Zo ook dit jurkje en deze statement ketting. Beide items heb ik bij de H&M gekocht, het jurkje was maar €9,95 (!!!) en de ketting idem dito! Die kon ik dus niet laten hangen!!

Ik vind de combi van het blauw met het bordeaux rood echt geweldig! Het jurkje loopt wat wijder uit en geeft zo’n leuk zwierig effect. De ketting maakt het net wat specialer en met een leuk colbert erbij is deze outfit helemaal ‘kantoor-proof’. Ik zal binnenkort een outfit post maken waarin ik deze outfit ook daadwerkelijk aan heb want dan zie je eigenlijk pas hoe leuk het is!

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Nuria

4 Responses to “FASHION: Make a statement”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: