SPORTS: BOOTCAMP

Pfoe, ik heb het zwaar gehad! Afgelopen zaterdag ochtend stond ik om kwart voor 8 naast m’n bed, trok mijn sportoutfit aan en propte ik snel een boterham in m’n mik. Om half 9 stond ik klaar om een uur lang mee te doen met een bootcamp, ja je leest het goed, bootcamp in de buitenlucht op zaterdag om half 9 ’s ochtends! Om half 10 waren we klaar en had ik echt een geweldig voldaan gevoel. Ik was moe maar had genoeg energie voor een nieuwe dag!

Mijn zusje kwam met het idee om mee te doen aan bootcamp. Mijn moeder was gelijk enthousiast en ik kon natuurlijk niet achter blijven. Bij ons in de buurt wordt er elke dinsdag avond en zaterdag ochtend een bootcamp georganiseerd waarbij je aan je conditie en kracht kan werken. Bij bootcamp denken veel mensen natuurlijk aan echte drill-instructeurs en aan schreeuwen en afzien. Dat afzien is wel echt waar maar niemand heeft tegen me geschreeuwd. De trainer heeft me gemotiveerd om meer uit mezelf  te halen en dat werkte super goed!

Ik ga zeker door met bootcampen en ik zal jullie ook up to date houden over de vorderingen qua fitheid en kracht. Laten we hopen dat ik toch nog een beetje fit de zomer in kan gaan!

Hebben jullie wel eens met een bootcamp meegedaan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SPORTS: BOOTCAMP”

 1. Anne

  Cool! Leuk ook om dat zo spontaan te gaan doen. Zelf heb ik nog nooit meegedaan aan een bootcamp. Het lijkt me wel een uitdaging eigenlijk!

  Beantwoorden
 2. Bianca

  Ah leuk! Je deed ook een andere sport toch? Kan dat goed samen?
  Ik ga binnenkort ook een proefles bootcamp doen. Ben erg benieuwd!

  Beantwoorden
 3. Yolande

  Ik heb nog nooit meegedaan met een bootcamp maar het lijkt me echt heel erg leuk om te doen! Ik houd echt van sporten en vind het altijd heel lekker om alles eruit te halen wat erin zit als je aan het trainen bent!

  Beantwoorden
 4. Nina

  Ik heb het wel eens gedaan. Een tijdje zelfs. Tot de tijden veranderde en het mij niet meer zo goed uitkwam. Ik vond het super. Succes ermee!

  Beantwoorden
 5. Liliane

  Wil het misschien nog wel een keertje gaan doen, lijkt me tof!
  Lekker jezelf uitdagen.
  Ben benieuwd naar je vorderingen :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: