INTERIOR: LOVESEAT

Schermafbeelding 2013-06-18 om 19.20.43Nu ons toekomstige huis steeds dichterbij komt ben ik met mijn vriendje steeds vaker op pad om te kijken naar meubels en andere spullen die we moeten aanschaffen! We zijn eruit dat we een hoekbank willen en een mooie stoel erbij. Nu is een hoekbank geen hele moeilijk opgave omdat we eigenlijk best goed weten wat we willen! Maar een stoel is veel moeilijker, wat voor model, welke kleur en vooral welke prijsklasse…

Sommige stoelen zijn echt belachelijk duur en sommige zijn juist weer heel mooi geprijsd! Dit is een kleine selectie van de stoelen die ik mooi vind, niet allemaal in mijn prijsrange maar wel hele mooie stoelen!!

Hebben jullie een loveseat thuis of hebben jullie nog winkels waar ik echt even moet kijken?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

8 Responses to “INTERIOR: LOVESEAT”

 1. Oom

  Ik heb thuis 2 loveseats van het model rechtsboven. We gebruiken ze nooit en ik ga voor wat ‘minimalistischer’. Als je interesse hebt, geef maar een seintje!

  Beantwoorden
 2. ninajosephine

  Wij hebben een loveseat thuis. Van koeienhuid. Hij prikkelt dus heel erg en er zit bijna nooit iemand in… Miskoop? Hij staat wel heel erg leuk bij de rest!

  Beantwoorden
 3. Jesdiny

  Ik wilde ook graag zo’n stoel. Ik had een prachtige gevonden die mooi paste bij mijn bank. Helaas heb ik iets te weinig ruimte. Het zou wel passen, maar wordt erg krap. De stoel is van het merk Gelukkig en ik weet een plekje waar je de stoel nu met 40% korting kan komen in een lichte kleur. Als je er meer over wilt weten mail je me maar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: