THROW BACK THURSDAY: SUMMER HOLIDAY

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCZoals ik al vaker heb geschreven vind ik het heerlijk om vakantie foto’s terug te kijken. Vooral met de mensen waarmee je op vakantie bent geweest en dan alle verhalen vertellen over alles wat er is gebeurd, dat ene drama of juist dat ene moment dat je nooit zal vergeten! Deze foto’s zijn vorige zomer genomen op vakantie in Spanje.

Gelukkig hoef ik niet lang te wachten tot ik deze plaatjes weer kan schieten en nog mooier het weer mee te maken want dit jaar ga ik weer! Heerlijk uitrusten in Spanje, het dorp wat ik mijn tweede thuis noem is voor twee weken mijn thuishaven en ik kan echt niet wachten. Samen met mijn vriend en mijn zusje en haar vriend nemen we de auto en rijden we in 1 dag 1400km!!! Waarna we ons appartement kunnen betrekken en kunnen gaan genieten van lekker eten, drinken, zon, zee, strand en Spaanse vrienden!

Nog maar een paar weken aftellen en dan is het eindelijk zo ver! Hebben jullie de zomervakantie al geboekt?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “THROW BACK THURSDAY: SUMMER HOLIDAY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: