FLOWER FRIDAY 51

SONY DSCFlower friday 51 met mijn lievelingsbloem! Pioenrozen vind ik echt super mooi, en deze witte bloemen bloeien echt prachtig! Het is me ook eindelijk een keer gelukt om mooie lichte foto’s te maken.. Deze rozen waren na 3 dagen al volop in de bloei, waarschijnlijk door de warmte. Gister wilde ik eigenlijk nog een bos kopen, maar dat werd een beetje te veel van het goede!

Voor nu geniet ik nog volop van deze bos en wanneer ze op zijn koop ik een nieuwe bos voor thuis.

Hebben jullie nog bloemen gekocht deze week?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: